Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували компакний седан BMW 2-Series Gran Coupe

Новий BMW 2-Series Gran Coupe націлений перш за все на свого головного конкурента в обличі Mercedes CLA, тому баварці намагалися зробити новий седан комфортним та сучасним, таким, яким його бажає бачити молоде покоління шанувальників. BMW поступово розширює власний модельний ряд за рахунок нішевих моделей і це робиться перш за все для зростання кількості продажів. При цьому деякі експерти та шанувальники бренду вважають, що якість машин та їх індивідуальність втрачається назавжди.

Чотирьохдверне Gran Coupe продовжує розвиток 2-Series, яке в майбутньому отримає більш практичні MPV Active Tourer та Grand Tourer. Седан побудовано на передньопривідній платформі UKL, яка має дуже гнучку структуру та може використовуватись на багатьох моделях, навіть у повнопривідному виконанні компактного кроссовера X2. В базовому варіанті модель отримує 1,5-літровий 3-циліндровий турбоагрегат потужністю 138 к.с. та 220 Нм крутного моменту. В базі з цим мотором агрегатується 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей. На іншому горизонті очікується версія M235i xDrive в якої під капотом 2-літровий 4-циліндровий бензиновий агрегат на 302 к.с. За рахунок швидкого 8-ступеневого автомата, такий седан зможе набрати першу сотню всього за 4,8 секунди. Також, не забуті дизельні мотори, серед яких можна виділити 2-літровий турбодизель на 190 к.с. та 400 Нм моменту. Він здатен вразити економічністю, адже 4 літри палива на 100 км пробігу майже рекордний показник для цього класу.

І хоча зовнішній вигляд нового BMW 2-Series Gran Coupe досить суперечливий, в середині панує більш атмосферна симфонія. По-перше це стосується матеріалів оздоблення, які стали більш сучасними та якісними одночасно. По-друге новий седан значно просунувся у технологіях, таких як голосове керування та мультимедійні якості. Панель приладів має віртуальний кокпіт та оригінальний екран іеформаційно-розважальної системи на 10,25 дюйма. На борту другої серії працює остання версія програмного забезпечення BMW iDrive. 

Серед можливих додаткових опцій найільш очікуваними є світлодіодні фари головного світла нового покоління, які роблять седан більш індивідуальним та впізнаваним. Приємною несподіванкою стане дуже вмісткий багажний відсік на 430 літрів. Орієнтовна вартість базової модифікації BMW 2-Series Gran Coupe на європейському ринку складе 25 тисяч євро…

 

 

22.10.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували компакний седан BMW 2-Series Gran Coupe

Політика конфіденційності